Pauline de Wilde (Presentatrice en dagvoorzitter)
''Tijdens de voorbereiding voor het PM congres waar ik dagvoorzitter was merkte ik meteen hoe gedreven, slim en perfect voorbereid deze studenten zijn. Het thema was Reputation Damage, Rebuilding the tower of trust, hiermee heeft het bestuur lef getoond net als met het regelen van een hele mooie line up, wat weer zorgde voor een goede sfeer en daarmee een top congres. Het mooie is dat deze studenten dit hoge niveau van presteren weten te combineren  met een goede dosis humor…ik zeg keep up the good work en dank voor mooie dag."

Henri de Pater (CFO BAM Bouw en Vastgoed Nederland)
“Het was een genoegen om te spreken op het PM Controlling Avondcongres, met als thema ‘control your future’. De commissie heeft het congres op een buitengewoon professionele wijze georganiseerd en de deelnemende studenten waren zeer geëngageerd om meer te weten te komen over de mogelijkheden na hun studie. Ik ben blij dat ik een kleine bijdrage heb mogen leveren aan het tot stand komen van een meer gefundeerde keuze voor de toekomst van deze ambitieuze controllers in spé.”

Guido Klüth (Director bij KPMG en Certified Trainer of NLP)
“Het gekozen thema voor het PM congres 2019 was wat mij betreft spot-on. Dit maakt het congres relevant voor student én professional. Ik kijk met veel plezier terug op de aanloop naar de dag en de dag zelf. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit van de congrescommissie van Pro Memorie. Niets is aan het toeval overgelaten, waardoor je als spreker je kunt concentreren op de lezing zelf. Heel fijn. Goede interactie ook met de zaal. In combinatie met de workshops en de andere activiteiten helpt dit congres je in oriënteren op een baan en het zet je aan tot nadenken over bredere thema’s die ook van invloed zijn en wat jouw rol daarin kan of moet zijn. Ik kan mij heel goed voorstellen dat dit voor menigeen een terugkerende afspraak in de agenda is.”

Rickey Gevers (Ethisch hacker en Cyber Security Expert bij RedSocks) 
"Het PM Congres is als spreker zeer leuk om te doen. Het is bovengemiddeld goed georganiseerd, de studenten zijn enorm ambitieus en nemen het Congres zelf dan ook zeer serieus. Buiten dat om bezitten de studenten ook over een fijne dosis humor, wat de aanwezige intelligentie illustreert. Kortom, een club studenten die een goede toekomst tegemoet gaat en voor mij persoonlijk een                                                 genot om hen te informeren."

Rutger Mollee (Dagvoorzitter en Presentatiecoach Speak to Inspire)
"Met het thema van het Congres van dit jaar (2018) had PM een uiterst actueel thema te pakken. Een volle zaal was het gevolg! Heel prettig samengewerkt met deze slimme en zeer gedreven studenten. Voor de komende jaren wens ik PM toe dat jullie deze succesformule verder kunnen uitbouwen. Als alumnus wil je hier namelijk ook gewoon bijzijn! Ik zie groeikansen. Pak ze."

Dirk Neelis (CFO Transavia)
"Het door PM gekozen onderwerp van het Controlling symposium (2018) was uitermate relevant en actueel en het was mooi daar een bijdrage aan te kunnen leveren. De organisatie was zeer professioneel en de studenten die onderdeel zijn van PM zijn pro-actief en scherp in hun vragen. Ik heb de lezing en de interactie met de studenten als zeer positief ervaren."

Jeroen Kuper (Strategisch adviseur IT Governance voor KoutersVanderMeer)
"De afgelopen jaren heb ik meerdere malen een bijdrage mogen leveren op symposia en andere evenementen van PM. De onderwerpen zijn altijd superactueel en de organisatie is altijd tip-top in orde. Complimenten daarvoor! Tijdens het laatste symposium mocht ik de aanwezige studenten meenemen in de wereld van crypto-currency's, blockchain en andere fintech-ontwikkelingen. Dit leidde tot boeiende discussies over de toekomst van het accountancy-vakgebied en de noodzakelijke veranderingen die de beroepsgroep nodig heeft. Ga zo door, de maatschappij heeft jullie nodig!”

Lid worden (€1,-)