Raad van Advies 

De Raad van Advies staat het huidige bestuur bij met raad en advies bij bepaalde vraagstukken.

De Raad van Advies bestaat uit de volgende vier personen:

  • Dhr. ing. R.G.J. Kuper

Dhr. Kuper is universitair docent Accountancy & Internal Control. Hij is gespecialiseerd in IT Audit en geeft les in verscheidene cursussen in het curriculum. Naast de werkzaamheiden aan de RUG is hij de oprichter en eigenaar van Technogratie. Voorheen heeft hij gewerkt bij Ernest & Young als IT-auditor. 

  • Mevr. dr. J.S. Gusc 

Mevr. dr. Gusc is sinds 2007 werkzaam bij de RUG. Zij geeft les in de cursussen Accounting for Management Control, Management Accounting Techniques en Business Research and Consulting. Tevens begeleidt ze masterscriptanten. In 2008 promoveerde zij met haar onderzoek dat zich richtte op internationale intra- en inter-firm relaties. 

  • Dhr. W.G. De Munnik

Dhr. de Munnik is werkzaam bij WoonFriesland als manager Beleid, Strategie & Onderzoek. Daarnaast geeft hij les aan de RuG als docent Internal Control. Zijn specialisatiegebied is Risk Management. Voorheen was hij werkzaam als openbaar accountant en als consultant bij Business Risk Services bij Ernst & Young  (1995-2004).

  • Mevr. prof. dr. ing. P.M.G. van Veen-Dirks

Mevr. van Veen-Dirks is hoogleraar Management Accounting bij de vakgroep Accounting. Voor haar benoeming aan de Rijksuniversiteit Groningen was ze werkzaam bij de Faculteit Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit als universitair hoofddocent accounting en control.  Ze is gepromoveerd aan de Universiteit van Tilburg. Zij is tevens register controller (RC).

 

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)