Kandidaatsbestuur 2020/2021

V.l.n.r.: Sam Kranenburg, Caya Krol, Maureen van Ekeren, Jorn van Straten, Joran Sinke

Voorzitter - Maureen van Ekeren
Hoi! Mijn naam is Maureen van Ekeren, 21 jaar en nu de voorzitter van het PM Kandidaatsbestuur 2020/2021. Op dit moment ben ik bezig met het derde jaar van de bachelor Bedrijfskunde A&C, die ik dit jaar hoop af te ronden. Een jaar geleden ben ik vanuit Gasteren naar Groningen verhuisd om hier een actiever leven op te bouwen. Naast de studie speel ik graag een potje tennis, reis ik wanneer het mogelijk is en ben ik altijd in voor gezelligheid. Inmiddels loop ik al twee jaar rond bij PM en heb ik de studievereniging beter leren kennen. De gezelligheid en laagdrempeligheid maakt dat het echt als een grote familie voelt. Na mijn eerste jaar als actief lid in de Redactie te hebben gezeten en het afgelopen jaar in de Congres commissie, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een bestuursjaar bij onze mooie studievereniging leek mij daarom een erg geschikte keuze. Tijdens het bestuursjaar hoop ik mezelf verder te kunnen ontwikkelen op persoonlijk en sociaal vlak en bovenal veel te leren. Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in en ben ervan overtuigd dat ik er met mijn mede-bestuursgenoten een fantastisch jaar van ga maken met een heleboel mooie activiteiten. Tot snel!

Vicevoorzitter - Caya Krol
Mijn naam is Caya Krol, ik ben 19 jaar en ik kom oospronkelijk uit Heerde, maar woon nu bijna twee jaar in Groningen. Ik ben de vicevoorzitter van het PM Kandidaatsbestuur 2020/2021! Ik zit in het tweede jaar van de bachelor Bedrijfskunde A&C. In mijn vrije tijd ben ik af en toe te vinden op de golfbaan, ik ben een groot liefhebber van concerten, ik speel graag (en fanatiek) een spelletje, ik kijk veel series op Netflix en ik ga graag op stap met vriendinnen. Afgelopen jaar ben ik met veel plezier de secretaris van de Inhouse commissie geweest en dit was ook mijn eerste jaar bij PM. Dit jaar vond ik zo leuk dat ik heb besloten om de uitdaging van een bestuursjaar aan te gaan. In dit jaar hoop ik veel te leren en mezelf nog verder te kunnen ontwikkelen. Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en samen met de andere bestuursleden hoop ik er een geweldig jaar van te maken. Ik zie je graag terug op een van de activiteiten van PM!

Secretaris - Jorn van Straten
Ik ben Jorn van Straten, 21 jaar en ik ben de secretaris van het PM Kandidaatsbestuur 2020/2021! Oorspronkelijk kom ik uit Dronten en ik ben 2,5 jaar geleden naar Groningen verhuisd om Bedrijfskunde te studeren. In september 2019 ben ik lid geworden van PM en ben ik toegetreden tot de Congres commissie. Helaas heeft het congres geen doorgang kunnen vinden en daar baalde ik en de rest van mijn commissie natuurlijk heel erg van. Reden genoeg voor mij om te solliciteren naar een functie binnen het bestuur om zo alsnog iets moois neer te kunnen zetten. Dit bestuursjaar zie ik vooral als een kans om veel te leren en een netwerk op te bouwen. Ik ben ervan overtuigd dat we als bestuur succesvol zullen zijn aangezien ik al eerder met Maureen, Sam en Joran heb samengewerkt in de Congres commissie en dat allemaal zeer soepel verliep. Ik weet zeker dat Caya een goede aanvulling is op deze groep met de ervaring die zij meebrengt uit de Inhouse commissie en haar fijne persoonlijkheid. Dit belooft een mooi jaar te worden en ik kan niet wachten om als volwaardig bestuur te worden ingehamerd.

Penningmeester - Sam Kranenburg
Mijn naam is Sam Kranenburg, ik ben 22 jaar en kom uit Oostwold. Ik zit op dit moment in de master Accountancy & Controlling, die ik volgend jaar hoop af te ronden. Verder vul ik mijn tijd op met werken voor de vakgroep Accountancy, voetballen en series kijken. Ook ga ik graag op reis en ben ik een echte wintersportliefhebber. Afgelopen jaar ben ik actief lid geworden binnen de Congres commissie van PM. Ik heb afgelopen jaar PM leren kennen als een hele plezierige en gezellige vereniging, ik ben dan ook vereerd om een plekje in het bestuur te mogen vervullen. Ik hoop het komende jaar veel ervaringen op te doen, veel mensen te leren kennen en natuurlijk een super gaaf en gezellig jaar neer te zetten. Ik heb er enorm veel zin in om er met mijn mede bestuursgenoten een top jaar van te maken!

Bedrijfscontacten - Joran Sinke
Dag Pro Memorianen, ik ben Joran Sinke, 20 jaar en ik zit momenteel in m’n derde jaar van mijn bachelor Accountancy & Controlling. Ik houd erg van sporten en afspreken met vrienden (om een biertje te drinken). Het eerste jaar bij PM heb ik deel uitgemaakt van de Activiteiten commissie. Dit jaar had ik de eer om het congres te organiseren (en helaas niet uit te voeren..). Na een informele en een formele commissie te hebben gedaan, was het tijd voor de volgende stap.. een bestuursjaar. Het lijkt mij leuk om verantwoordelijk te zijn voor alle activiteiten van de vereniging en er samen met mijn andere bestuursgenoten er een topjaar van te maken. Ik wil naast mijn studie namelijk ook nog andere dingen leren en een bestuursjaar is hier uitermate geschikt voor naar mijn mening. Ik hoop jullie in ieder geval allemaal snel weer te zien en te spreken!