Commissieleden

v.l.n.r. Meyke Terpstra, Almer de Haan, Helga den Otter, Joran Sinke en Lisanne Fissering

De Activiteiten commissie bestaat dit jaar uit:

  • Voorzitter: Meyke Terpstra
  • Secretaris: Helga den Otter
  • Penningmeester: Lisanne Fissering
  • Organisatie: Almer de Haan
  • Organisatie: Joran Sinke

Over de Activiteiten commissie

De Activiteiten commissie organiseert gedurende het hele jaar verschillende informele activiteiten voor de leden van PM. Het jaar wordt gestart met de Kennismakingsactiviteit in september. Dit is een avond met een gevarieerd programma, waarbij nieuwe Accountancy & Controlling studenten in aanraking kunnen komen met de vereniging.

Kort na de kennismakingsactiviteit vindt het Introductieweekend plaats, dit weekend wordt georganiseerd voor actieve leden. Eind mei 2019 vindt het tweede weekend plaats, genaamd het Actieve Leden Weekend. Dit weekend is van een meer afsluitende aard. De weekenden worden op verschillende locaties gehouden. Beide weekenden staan in het teken van spelletjes doen en gezelligheid.

Na de meest drukke perioden van het jaar, de tentamenperioden, moet naar onze mening ontspannen worden. Dat kan tijdens de borrels van PM. Deze borrels vinden respectievelijk twee weken na een tentamenperiode plaats. Er worden in het jaar drie Aftertentamenborrels georganiseerd en het studiejaar wordt afgesloten met het Eindfeest. Alle leden van de vereniging zijn van harte welkom op deze avonden.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)