Van 1 maart tot aan het begin van het nieuwe academische jaar zal er een transitieperiode zijn. In deze periode zullen de evenementen van PM en Riks nog worden uitgevoerd onder de eigen naam. Vanaf september zullen de namen verdwijnen en zal FSG volledig operationeel zijn, zowel voor als achter de schermen. Het kan zijn dat deze periode vragen met zich meebrengt. Hieronder staan de meestgestelde vragen met hun antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar bestuur@studieverenigingpm.com en dan beantwoorden we je vraag graag.

Q: Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap?
A: In het komende half jaar zullen de leden samengevoegd worden. Wanneer dit gebeurt zal je hiervan op de hoogte worden gebracht en heb je de mogelijkheid om je uit te schrijven. 

Q: Wanneer kan ik solliciteren voor een nieuwe commissie?
A: Vanaf 15 maart tot 25 april is het mogelijk om voor een aantal commissies van FSG te solliciteren. Dit zijn commissies waarvan het evenement aan het begin van het jaar plaatsvindt en/of veel tijd in beslag neemt. In september zal er een tweede wervingsronde plaatsvinden, waarbij de resterende commissies worden geworven. 

Q: Met wie moet ik contact opnemen als ik wil solliciteren voor een FSG commissie?
A: Als je interesse hebt in een commissie of hier meer informatie over wilt, kan je contact opnemen met de Intern Coördinator van FSG, Annemarie de Wit, om een afspraak te maken voor een online koffiegesprek. Als je al zeker weet dat je wilt solliciteren, kan je je cv en motivatiebrief sturen naar board@riskgroningen.nl.

Q: Hoe zit het met de websites van PM en Risk?
A: Op dit moment bestaan PM en Risk juridisch gezien niet meer en zijn de verenigingen overgegaan naar FSG. Aangezien FSG nog geen huisstijl heeft, bestaat er nog geen website. Daarnaast zullen de evenementen van PM en Risk nog steeds uitgevoerd worden, dus zullen deze websites nog blijven bestaan. Het eerste FSG bestuur is momenteel bezig met het ontwikkelen van de huisstijl en zal de nieuwe website aan het begin van het academische jaar lanceren. De websites van PM en Risk zullen dan ophouden te bestaan. 
 

Lid worden (€1,-)